tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post1031232962723082715..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Akesson's 75% Madagascar Trinitario Cocoa & "Wild" Voatsiperifery Pepper ciemna z Madagaskaru z dzikim madagaskarskim pieprzemKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-28876991083660089172016-10-15T11:32:52.737+02:002016-10-15T11:32:52.737+02:00Najgorszy produkt ze spotkanych dziś :DNajgorszy produkt ze spotkanych dziś :DOlga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-9807825521003303102016-10-14T13:00:28.333+02:002016-10-14T13:00:28.333+02:00Fajnie, że w końcu trochę słońca, góry są takie pi...Fajnie, że w końcu trochę słońca, góry są takie piękne, że aż szkoda, kiedy wszystko jest ukryte w chmurach.Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-28393582223811836262016-10-13T21:05:35.708+02:002016-10-13T21:05:35.708+02:00Tu smaku typowego pieprzu w zasadzie... było tak m...Tu smaku typowego pieprzu w zasadzie... było tak mało, że aż wcale, to może i Wam by smakowała. :PKimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-46746182886958696282016-10-13T21:04:32.591+02:002016-10-13T21:04:32.591+02:00Właśnie z czarnym pieprzem Akessona jeszcze nie pr...Właśnie z czarnym pieprzem Akessona jeszcze nie próbowałam (zamówiony!), ale już nie mogę się doczekać, bo wierzę, że będzie rewelacyjny. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-6711810004443580522016-10-13T21:02:53.656+02:002016-10-13T21:02:53.656+02:00Oby jak najwięcej takich! A w górach dobra passa t...Oby jak najwięcej takich! A w górach dobra passa trwa, bo aż trzy pod rząd bardzo dobre mi się trafiły! Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-52429212620495346482016-10-13T21:02:07.638+02:002016-10-13T21:02:07.638+02:00Nawet nie wiesz, jak mnie ta cytrusowość zaskoczył...Nawet nie wiesz, jak mnie ta cytrusowość zaskoczyła! Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-34162485263850402492016-10-13T21:01:14.653+02:002016-10-13T21:01:14.653+02:00Ale też nie wiemy, jak byś teraz odebrała tę 80 %....Ale też nie wiemy, jak byś teraz odebrała tę 80 %. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-20658165475221653142016-10-12T22:18:44.632+02:002016-10-12T22:18:44.632+02:00Mimo, że pieprz to tak pysznie ją opisałaś, że aż ...Mimo, że pieprz to tak pysznie ją opisałaś, że aż mamy ochotę na tą soczystą tabliczkę :-P Candy Pandashttps://www.blogger.com/profile/00212939215666294102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-18469443649280394932016-10-12T13:57:39.365+02:002016-10-12T13:57:39.365+02:00Bardziej kusi mnie wczorajsza tabliczka, bo pieprz...Bardziej kusi mnie wczorajsza tabliczka, bo pieprzna pieprzność to to, co lubię :D Gdybym miała wybrać źródło pikantności dla wszystkich potraw, które w przyszłości ugotuję, byłby to właśnie czarny pieprz :3Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10942812394093625677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-8448076379289144102016-10-12T11:48:05.047+02:002016-10-12T11:48:05.047+02:00Same fajne czekolady, mamy "różową serię"...Same fajne czekolady, mamy "różową serię" :)Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-81280063995400134952016-10-12T10:21:18.876+02:002016-10-12T10:21:18.876+02:00Dla mnie akurat cytrynowa soczystość to zawsze na ...Dla mnie akurat cytrynowa soczystość to zawsze na plus. Pieprz kojarzy się bowiem z pikanym ale też odrobinę gorzkim, a tutaj mamy przyjemne orzeźwienie. No i wspomnienie o goryczy kawy też zawsze na plus! Velahttps://www.blogger.com/profile/15588563914852278548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-36633769105129079412016-10-12T09:29:50.223+02:002016-10-12T09:29:50.223+02:00Nie uwiodła mnie ta czekolda jakoś ostatnimi czasy...Nie uwiodła mnie ta czekolda jakoś ostatnimi czasy nie jestem fanką kwaskowych akcentów w czekoladzie.Muszkahttps://www.blogger.com/profile/07995060816978388801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-77116691164980565142016-10-12T07:43:01.781+02:002016-10-12T07:43:01.781+02:00Nie jestem pewna czy mnie by zachwyciła ta cytruso...Nie jestem pewna czy mnie by zachwyciła ta cytrusowość. Ciągle pamiętam z jakim mętlikiem zastawiła mnie Menakao 80%. Chyba przy kakao z Madagaskaru wodę być ostrożna. czokohttps://www.blogger.com/profile/08203798166433424362noreply@blogger.com