tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post8366506758703137381..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Terravita 70 % Cherry Chocolate ciemna z wiśniowym nadzieniemKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-90541118786510757202019-09-17T12:45:46.858+02:002019-09-17T12:45:46.858+02:00A ja uważam, że... najlepsza jest różnorodność na ...A ja uważam, że... najlepsza jest różnorodność na rynku. :DKimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-74216362288050225992019-09-17T12:45:10.527+02:002019-09-17T12:45:10.527+02:00Mazistość, margarynowa tlustsość i soczysta wilgoć...Mazistość, margarynowa tlustsość i soczysta wilgoć to Twoja kremowość, nie było stare. Źle zrozumiałaś mój opis struktury, bo jako suchawe odebrałam je tylko z wyglądu, przy podziale. Na takie wyglądało, nie napisałam, że takie było (o czym świadczy opis konsystencji w trakcie jedzenia).<br />Smak też na przedwczesną starość nie wskazywał. <br />Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-80582956600821557452019-09-16T17:44:03.405+02:002019-09-16T17:44:03.405+02:00Krucho-suchawe nadzienie? Ja je pamiętam jako jedn...Krucho-suchawe nadzienie? Ja je pamiętam jako jednolite i kremowe. Margaryny w Terravicie nie czuję - ani w smaku, ani w konsystencji. Może nie tylko wyglądała staro, ale i przez przechowywanie przedwcześnie się zestarzała. Bywa różnie.Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-28287115637223869152019-09-16T06:06:03.680+02:002019-09-16T06:06:03.680+02:00Całkiem lubię połączenie wiśni z czekoladą, Prince...Całkiem lubię połączenie wiśni z czekoladą, Princessa wiśniowa bardzo mi smakowała więc i taka czekolada mogłaby być smaczna :) ale szczerze mówiąc to ja uważam podobnie jak Twoja mama, lepsze jest nadzienie w stylu dżem + biała warstwa :DFirst Aid Sweethttps://www.blogger.com/profile/16951110390639967631noreply@blogger.com