tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post6176441439201118663..comments2024-03-27T11:27:31.737+01:00Comments on Chwile zasłodzenia: Pacari Coffee ciemna 60 % z Ekwadoru z kawąKimiko556http://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-21191008199591089092017-05-01T11:18:52.859+02:002017-05-01T11:18:52.859+02:00Takie samo jak tu: http://chwile-zaslodzenia.blogs...Takie samo jak tu: http://chwile-zaslodzenia.blogspot.com/2017/02/pacari-raw-70-ciemna-surowa.html . ;)Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-79528823460573472442017-04-30T22:13:49.583+02:002017-04-30T22:13:49.583+02:00A gdzie to piękne sreberko? Czekolada suuuuuper A gdzie to piękne sreberko? Czekolada suuuuuper Muszkahttps://www.blogger.com/profile/07995060816978388801noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-23889610731115548952017-04-23T16:12:00.679+02:002017-04-23T16:12:00.679+02:00Tak, takie do 70 g (paskud to nie dotyczy oczywiśc...Tak, takie do 70 g (paskud to nie dotyczy oczywiście) zawsze na raz idą. <br /><br />PS To tak pyszna i onieśmielająca para, że nawet nie śmiałam wspomnieć! Przecież to oczywista oczywistość. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-5316638884613901002017-04-23T11:11:17.084+02:002017-04-23T11:11:17.084+02:00Kawa, wino i słodycz - brzmi jak coś, czemu Olga d...Kawa, wino i słodycz - brzmi jak coś, czemu Olga dałaby 5 chi+. Zjadłaś całą?<br /><br />PS W wstępie zapomniałaś wymienić Wedla i Wawel!Olga (livingonmyown.pl)https://www.blogger.com/profile/16932198981241497130noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-40965199396875458412017-04-19T22:43:34.005+02:002017-04-19T22:43:34.005+02:00Pazur to miała, nawet kilka, tylko że niestety nie...Pazur to miała, nawet kilka, tylko że niestety niespójne. Taak, kakao na pewno byłoby dobrym spoiwem. Kimiko556https://www.blogger.com/profile/10583196455834052295noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-28367250826355389432017-04-18T20:33:36.868+02:002017-04-18T20:33:36.868+02:00Sądzę,że większa ilość % kakao nadałaby tej tablic...Sądzę,że większa ilość % kakao nadałaby tej tabliczce więcej pazura :>charlottemadnessnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5081449129189899683.post-80814867043368260152017-04-18T12:12:32.736+02:002017-04-18T12:12:32.736+02:00U mnie kawa jeszcze czeka na swoja kolej. Szkoda, ...U mnie kawa jeszcze czeka na swoja kolej. Szkoda, że w większości tabliczek z dodatkami Pacari używa 60% kakao, 70% jest chyba tylko w tych, które mają dodatki + surową czekoladę (jak andyjska jagoda i nieprodukowana już marakuja z surową czekoladą).Yaroshttps://www.blogger.com/profile/12228749245572484584noreply@blogger.com